correction for greek project- could anyone help?


[ Follow Ups ] [ Post Followup ] [ Greek Connection Message Board ] [ Greek Connection ]

Posted by vicky on April 17, 2001 at 16:24:02:

hi, i was wondering if anyone that knows greek could correct this project that i have to do for greek school for me, in terms or spelling or grammar or just to make it sound good. thanks a lot, i really appreciate as my greek is not very good, and i would like this to sound good.
vicky here it is, (its about Christina Onassis):

Greek Project

Ολο τον κόσμο νόμισε ότι είχε όλα. Ενα εισόδημα παρά ένα εκατομμύρια κάθε ευδομάδα, το μεγαλυτερο κότερο στον κόσμο που γυμνώνετε το ονομά της, και μιά ζωή με τους πιό πλούσιους και σημαντικούς ανθρόπους στην γη.

Όταν πέθανε η Χρηστινα Ωνάσση, όταν είχε μόνο 37 χρόνια, όλο τον κόσμο ήτανε σκανδαλισμένος. Aλλά αυτούς που την ήξεραν δεν ήταν καθόλου πείραγμένοι. ?? Even infinite riches weren’t enough to cope with the emotional anguish she had endured during most of her life. ??

H Χρηστινα Ωνάσση γεννήθικε το 11-δεκέμβρίού 1950 στη Νέα Ιόρκη. Οι γονείς της ήταν ο Αριστοτέλης Ωνάσσης, o πιο πλούσιο αντρα στην γη τότε, και η γυναίκα του, η Αθηνά. Οι οικογενιά Ωνάσση είχε οικογενιά Ωνάσση είχε τα σπίτια στην Παρίση, στην Ελλάδα και στη Νέα Ιόρκη, και ολο τον κόσμο ήξερε οτι είναι πολυ πονετικός, και που είχε πολυ επιδρασις.

Το [childhood] της Χρηστινας ητανε επισημαίνει με το διαζνγιον πικρό της γονείς της στα χρόνια εξήντα. Στην 1968, ο πατέρας της παντρέυθηκε την Τζάκελιν Κένεδη, η χήρα του πρόεδρος γαίρο Τζον Φ Κένεδη. Η μητέρα της επήσις παντρέυθηκε ο Στάυρος Νιαρχός, που ήταν μεγάλος αντηζιλος του Αριστοτέλης.

Στο ιδιο καιρός που τις εφημερίδες εκδοθέν το γάμο της μητέρας της, η Χρηστινα εκανε τα νέα της όταν μ'ένας άντρας 27 χρόνια πιο μεγάλο απο αυτή. Είχε μονο 20 χρόνια, και ο γαμος κράτηκε για 9 μήνες.
H Χρηστινα επιθυμη να εχει ο δικό της ταυτότης και αποδοχή του [media]. Αρχισε δια τουτο να δουλεύει για τον πατέρα της στο Μονακό. ?? Proving herself as an independent, intelligent and capable businesswoman, Χρηστινα “controlled” πιο απο ενα δυσεκατομειρια δολάρια καθε μέρα. Πολύ άνθρωποι νωμισαν που ήταν φυσικη στα εργασία, έπερναν το καλό εκδίκασις και τα διαθέσιμα κοινονικά του πατέρα της.

Στην αρχή τα χρόνια 70, η αρρώστια και ο θάνατος λυμαίνεται την οικογενιά Ωνάσση. Στην 1973, ο αδερφος της Χρηστινας, ο Αλέξανδρος, πέθανε οταν πέταγε στο αεροπλάνο του. Η μητέρα της, η Αθηνά, πέθανε τον επόμενο χρόνο απο αρρώστια, και ο πατέρας της, ο Αριστοτέλης, πέθανε στο Μαρτίου 1975.

?Despite her continued success in the business world?, η ζωή προσωπικός της Χριστίνας πάντα καλύπτισε τις εκπληρωσις της. Λέγανε οτι Χριστίνα χρησμιοπειτε πολλά ναρκωτικά. Παντρέυθηκε και διαζύγονε τέσσερις άντρες στην ζωή της, ?never keeping a husband for more than 2 years.?

Στην 1985, Χριστίνα και ο τέταρτος αντρας της ειχαν μια κορίτσι, την Αθηνά. Χριστίνα ειχε διαζυγον με τον Τιέρι γρηγορα μετά, αλλα σε μιάζει με την κοπέλλα της παντα. Ητανε αποφασισμένη για να κανει γ'αυτην σταθερος ατμόσφαιρα που εχανε στη δικά της ζωή. Λατρευε την Αθηνά παρα πολυ, γιατι ειχε τελικά καποιον που αγάπησε που την αγάπησε επισις.

Στο χρόνο 1988, Χρηστινα Ωνάσση ητανε εβρισκε νερκη στο σπιτι της φιλης της στην Αργεντίνη. Ο θανατος της ηταν συμβολον με εφοδος του καρδια, εφερνε με πολλα χρωνια κατάχρησις ναρκωτικα. Κανεναν δεν μπορεσε να πιστευε που καπιος που ειχε τετηα πλουτη αφαντάζεις μπορεσε να πεθανει τετιο τραγικα και μονη της. Τελος παντα, η Χρηστινα Ωνάσση εβρισκε ?her final rest? στο Σκορπιος, διπλα απο το πατερας της και τον αδερφο της στην εκκλισια της οικογενιάς.



Follow Ups:



Post a Followup

Name:

E-Mail:

Subject:

Comments:

Optional Link URL:

Link Title:

Optional Image URL:


[ Follow Ups ] [ Post Followup ] [ Greek Connection Message Board ] [ Greek Connection ]